top of page
Maike Liebregts Queen of Abundance_edite

Maike Liebregts

Ik ben

Ik leef mijn leven in overvloed. Een manifestatie vanuit mijn innerlijke wereld vol dromen en verlangens.

Ik ben heel druk dus ik hou van rust

Ik ben altijd met heel veel dingen tegelijk bezig. Ik hou zo van het leven en alles wat het mij biedt dat ik niet kan en niet wil kiezen. Ik ben altijd met meerdere projecten tegelijk bezig, ik run meerdere businesses en ik lees minimaal 2 boeken tegelijk. Lang zag ik dit als iets slechts, een gebrek aan focus, want je leert immers dat  je je beter op 1 ding goed concentreren in plaats van je aandacht te verdelen over meerdere dingen. Maar sinds een tijdje weet ik dat dit is hoe mijn brein werkt. En daar is helemaal niks mis mee. Sterker nog…het is mijn kracht! Omdat mijn type brein altijd aan staat en open staat voor alle prikkels om mij heen ontgaat mij niks. Dat is vermoeiend, maar zorgt er ook voor dat ik gewaar ben van zaken die anderen niet zien en ik verbindingen opmerk die niemand anders ziet. Als er een probleem is, zie ik al minstens 10 oplossingen en mogelijkheden.

En niet alleen in mij is het druk. Ook heb ik gewoon een druk leven met een gezin van 5. En weet je, thuis ben ik geen uitzondering. Alle 5 hebben wij een anders werkend brein. Hoewel dit nog weleens wat struggles met zich meebrengt, omdat onze maatschappij nog niet echt is ingericht voor neurodiversiteit, hebben wij het thuis super naar ons zin met elkaar. We leven een mooi leven in overvloed!

Ben ik dan unstoppable? Nee, zeker niet. Nadat ik in de afgelopen jaren vaker dan eens de man met de hamer tegen kwam, ben ik mij een High Energy Lifestyle gaan aanmeten. Een lifestyle gebaseerd op het respecteren en koesteren van mijn eigen energie. Niet alleen zorg ik ervoor dat ik genoeg energie heb, maar dat deze ook van een hoge frequentie of anders gezegd kwaliteit is. In het kort komt het er op neer dat ik vooral doe wat ik écht leuk vind en zelfzorg en lief zijn voor mezelf een dagelijkse practice is.

Wil je alles over mij en mijn ondernemersavontuur weten? Luister dan naar de podcast Het pad Ondernemen van www.bridgepower.nl waarin ik hierover wordt geïnterviewd en waarin ik mijn verhaal, belangrijkste lessen en inzichten en struggels deel. 

Maike Liebregts Mentor leven in overvloe

Met mijn hoofd in de wolken, maar  met beide voeten op de grond

Een tijd lang vond ik mijzelf heel erg ingewikkeld en beleefde ik veel strijd in mijzelf, omdat ik vol tegenstrijdigheden zit. Zo ben ik graag alleen, maar kan ik niet zonder de verbinding met anderen. Heb ik een sterke verbinding met God, het Universum, de Bron, maar ben ik ook overtuigd dat jezelf je eigen leven creëert en hiermee een verantwoordelijkheid bij komt kijken. Ik ben een echt natuurmens en geloof in de helende kracht van de natuur, maar ik heb ook de wetenschap hoog in het vaandel staan. Als praktiserend christen ben ik groot fan van Jezus en zijn legacy, maar ik voel mij ook aangetrokken tot oude natuurreligies.

Ik ben er na een jaren lange zoektocht en veel investering in mijn persoonlijke en spirituele groei dat deze tegenstrijdigheden helemaal niet botsen met elkaar. Sterker nog, ze gaan hand in hand. Ze versterken elkaar. Net zoals ‘hart en hoofd’, ‘verlichting en geld verdienen’ en ‘hemel en aarde’.

IMG_4259.JPG

Alles komt goed, ook al weet ik niet hoe…

Ik leef in een ongelooflijk groot vertrouwen. Dit heeft alles te maken met mijn verbinding met het Goddelijke. Dit diepgewortelde vertrouwen in combinatie met mijn ’thrill seeking’ brein is goud waard. Het zorgt ervoor dat ik altijd vol ideeën zit en de moed heb om actie te ondernemen. Daardoor heb ik ook een hele diverse achtergrond met buitengewoon veel ervaring. Dit levert een CV op waar in deze maatschappij misschien met gefronste wenkbrauwen op wordt gereageerd, maar als ondernemer is dit een waardevolle bron van magische kracht. Zo heb ik heel veel verkoopervaring, omdat ik op mijn 19de (na de 3de mislukte schoolkeuze moest  gaan werken) verkoopster werd in een typische mannenwereld waar de competitie hoog was, want wie haalde dit jaar de eerste miljoen omzet binnen? Ook was ik gezegend met een hele goede werkgever die productkennis en verkoopskills ook nog echt onderwees aan het personeel.

 

Ik heb, samen met mijn broer, een webshop opgezet en gerund voor 10 jaar. Dit was écht pionieren in 2005. Platgetreden paden bestonden nog niet in de online wereld en je moest dus zelf het wiel uitvinden. Mijn taak binnen het bedrijf was om afdelingen op te zetten. Dit hadden we zo van te voren niet bedacht, maar ontstond omdat ik zag wat nodig was en direct in oplossingen dacht. Want tja, verkopen is het eerste wat moet gebeuren, maar daarna is er ook service nodig. Dus een callcenter, een retourenafdeling etc…nu is dat natuurlijk allemaal heel logisch, maar ik praat hier over de prehistorie van internetwinkelen, he? En deze afdelingen moeten ook allemaal bezet worden met mensen, dus Maike ging ook de HR opzetten. Mensen recruiten, salarisadministratie, vraagbaak zijn voor personeel etc. Je begrijpt nu je wat meer van mij weet, dat dit natuurlijk de ideale werkomgeving voor mij was. Maar helaas, hier kwam na een hele succesvolle periode van 10 jaar onverwacht een einde aan. Op een hele vervelende manier die ik niet zag aankomen. Ik viel in een héél diep zwart gat, die lang aanvoelde als een bodemloze put. Na 2 jaar worstelen in mijn slachtofferrol opende mijn vader mijn ogen (en  mijn hart) met de zin: “Maike, ga weer doen wat je leuk vindt!” en daarbij gaf hij mij een boek over Ikigai cadeau. En zo kwam het dus dat ik de afgelopen jaren meerdere bedrijven ben gaan runnen. Van vastgoedonderneming tot bewustzijnscoaching. En daarnaast ben ik ook alweer 5 jaar geestelijk verzorger en voorganger van een geloofsgemeenschap. Dat houdt in dat ik wekelijks predik over de liefde, het goddelijke en het menselijke. Ook mag ik in deze rol mensen nabij zijn op kruispunten in het leven en bij belangrijke levensvragen. Een bijzondere taak die mij dankbaar stemt.

manifesteer jouw droomleven.jpg

Delen is vermenigvuldigen…

Tussen de regels door lees je dat ook ik tegenslag en enorme uitdagingen ken. Het leven slaat mij ook in die zin niet over. Maar ik durf wel volmondig te zeggen dat ik een leven in overvloed leef. Ik ervaar harmonie, plezier en vrijheid in mijn leven. Vrijheid in mijn doen en laten, vrijheid in mijn tijd en energie, maar ook financieel. Ik heb dit alles gemanifesteerd met een levenshouding die vervult is van geloof, vertrouwen en dankbaarheid.

Ik wil je hier graag over delen en hiermee inspireren, zodat ook jij jouw leven in overvloed kan gaan leven. Want jij doet er toe! Ook voor jou is dit weggelegd.  Jij bent hier om jouw mooiste leven te leven en je dromen uit te laten komen! Sta op en Schitter!

Wil je in contact met mij komen?

Maak connectie met mij door een bericht te sturen!

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page