top of page

Wat anderen over mij zeggen...

Ik was op zoek naar de juiste richting, want ik was inmiddels afgedwaald en vastgeroest in het alledaagse. Maike heeft mij in een dag weer teruggebracht bij mijn zielsmissie, zodat ik weet waar mijn sterke punten liggen en waar ik echt gelukkig van wordt.

Wendy Mulder

Met wildvreemde vrouwen spreken over geluk, dat leek mij erg ingewikkeld. Maar het ging allemaal zo spontaan. Even kletsen over de onzekerheden die we allemaal blijken te hebben. Iedereen stelde zich open en de verhalen waren zo herkenbaar. Maike begeleide ons fijn en gunde ons onze eigen momenten. Echt een aanrader!

Barbara Spapens

Maike begeleide een groep waar ik aan heb deelgenoten. Haar grootste kracht is dat zij zichzelf in de groep zet en er niet boven. De combinatie van haar kennis, levensovertuigingen en het delen van haar eigen ervaringen maakt dat je je prettig bij haar voelt en daardoor makkelijker over bepaalde onderwerpen in gesprek komt. Maike is een lief en prettig mens en kan ook nog eens heerlijke taarten bakken ;-)

Jolande Voorma-Kanters

Maike is uitnodigend en toegankelijk in haar contacten en kan hierdoor makkelijk de verbinding aangaan. Ze weet te inspireren en te motiveren op een prettige en warme wijze. Ze straalt uit wat ze zegt en zegt wat ze uitstraalt.

Victor van Veen

Vandaag had ik een heerlijke inspiratie ochtend bij Maike. Zij is de afgelopen tijd zo waardevol geweest om helder te krijgen wat ik belangrijk vindt. Haar fantastische ideeën en de manier waarop ze je hierin meeneemt helpt je jezelf naar hoger plan te tillen. 

Lizet Thielemans

bottom of page